La Serra d'en Galceran

La Serra d'en Galceran
La Serra d'en Galceran

dilluns, 16 de gener del 2017

Llocs d'interés: Museu a l'Aire Lliure Francisco Agut

El seu autor Francisco Agut, nascut a la Serra, concretament al Mas de Miralles, ha dedicat gran part de la seua vida a treballar la pedra de forma totalment artesanal. Encara que part dels seus treballs han viatjat a territori nacional i internacional com ara Italia o Estat Units, el seu poble natal compta amb una important col·lecció d'escuts i creus tallades en pedra que es poden visitar durant tot l'any i que ens donen una idea del gran treball realitzat. A banda del Museu a l’Aire Lliure recentment inaugurat integrat dins de la ruta del Roure Valencià.

Francisco Agut treballant

A l'entrada a mà dreta en un xicotet abric podeu veure una reproducció d'un gravat paleolític trobat al Barranc de la Guitarra.

Consta de més de 100 peces de pedra tallada. Compta amb una zona dedicada a la figura de Cavanilles, la qual conté especies vegetals autòctones i unes reproduccions dels seus dibuixos en grans panells de pedra.  També altres curiositats que sorprenen als visitants.

Gravat de Cavanilles

El museu constitueix un espai d'art i natura on el visitant pot gaudir d'un passeig molt agradable carregat d'història i unes vistes al poble inigualables.

Obra del Museu
Per a veure més fotos del Museu feu clic aquí.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada