La Serra d'en Galceran

La Serra d'en Galceran
La Serra d'en Galceran

dimarts, 18 de març del 2014

La Serra d'en Galceran, present en la 1ª Fira de Turisme Rural

Logotipus fira Natural
Del 4 al 6 d'abril arriba a La Pèrgola del Parc Ribalta de Castelló,Natural. La 1ª Fira de Turisme Rural: 
Oci, Gastronomia i Ecologia Un recolçat  pel patronat Provincial de Turisme i l'Ajuntament de Castelló. 

Tres jornades en les quals donaran a conèixer i es promocionaran les opcions de turisme rural que poden practicar-se en l'interior de la província de Castelló. La idea és fomentar el turisme de naturalesa i ecologia, a més de l'agricultura sostenible, productes agroecològics i gastronomia de km 0. 

En el recinte firal es podrà conèixer l'oferta turística de l'interior de la província, allotjaments rurals i activitats d'oci, però també degustar els productes més típics de Castelló: formatges, vins, embotits, olis, dolços… 44 expositors que, al costat de l'espai d'institucions públiques:Diputació Provincial de Castelló, Ajuntament de Castelló i Ajuntaments de diferents municipis de la província, mostraran al visitant tota la gran oferta turística d'interior que tenim a Castelló. 

El preu per a poder assistir a la fira i gaudir de les activitats programades és de€1 . L'horariobert al públic serà divendres i dissabte de 11.00h. a 16.00h. i de 18.00h. a 23.00h i el diumenge de 11.00h. a 21.00h. 

En Natural es donaran cita empreses, associacions, institucions que relacionades amb el turisme rural de Castelló. Sens dubte una oportunitat única per a establir sinergies entre professionals i forjar noves relacions.

De la mà d'Adetur (l'associació per al desenvolupament turístic de la Serra d'en Galceran), presentarem tota l'oferta i novetats del nostre municipi.

Us esperem!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada