La Serra d'en Galceran

La Serra d'en Galceran
La Serra d'en Galceran

dilluns, 24 de març del 2014

Activitats de Muntanya: la Tirolina


Triptic tirolina

La Tirolina va ser inaugurada l'any 2013, amb la cinquena edició de la Fira d'esport i Turisme de Muntanya, que es celebra tots els anys el primer cap de setmana d'agost.


La Tirolina fue inaugurada en 2013, con la quinta edición de la Feria de deporte y Turismo de Montaña, que se celebra todos los años el primer fin de semana de agosto.



Triptic tirolina-2


Si no tens el material necessari, pots contactar amb DESGRIMPADES, una empresa especialitzada en la realització d'activitats de muntanya que entre d'altres ofereix l'activitat de la tirolina a la Serra d'en Galceran.


Si no tienes el material necesario, puedes contactar con DESGRIMPADES, una empresa especializada en la realización de actividades de montaña que entre otros ofrece la actividad de la tirolina en Sierra Engarcerán.


cartell

Si vols passar un dia divertit, amb amics i família, vine a la Serra. Pots completar esta activitat amb altres com el senderisme, la via ferrata o el parc d'aventura.

Si quieres pasar un día divertido, con amigos y familia, ven a Sierra Engarcerán. Puedes completar esta actividad con otras de senderismo, vía ferrata o el parque de aventura.

Cartell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada